Jekaterinenburg - Reisverslag uit Jekaterinenburg, Rusland van Arjan en Irene - WaarBenJij.nu Jekaterinenburg - Reisverslag uit Jekaterinenburg, Rusland van Arjan en Irene - WaarBenJij.nu

Jekaterinenburg

Door: arjanenirene

Blijf op de hoogte en volg Arjan en Irene

31 Oktober 2010 | Rusland, Jekaterinenburg

Lieve allemaal,

hierbij weer een korte update van onze reis.
Sinds drie dagen zitten we in Jekaterinenburg in Rusland. Ook hier hebben we een adres kunnen bemachtiggen via couchsurf wat ertoe heeft geleid dat we deze dagen verblijven in een eigen flatje! Gisteravond zijn we uitgenodigd om te komen eten bij onze gastheer en gastvrouw thuis. Binnen een paar minuten zaten er al vijf vodka's in, maar gelukkig ben ik daar niet vies van en bij Irene gleden ze er ook gemakkijk in. Dit was overiggens nog voordat we gingen eten.
Nu klinkt dit natuulijk alsof we ladderzat zijn geworden, maar de fles was al snel leeg dus werd het de rest van de avond thee, ook lekker ;-).
Na het diner klom Vladimir in zijn gitaar en verblijde ons met echte russische volksmuziek, zijn vrouw en dochter stonden hem enthousiast bij met hun zang en ook babouschka genoot volop!
Al met al was het een hele speciale avond en na een kort nachtje zijn we vanmorgen weer door de familie opgehaald om de grens van Europa/Azië te bekijken.
Morgen gaat de reis verder richting Irkutskt, het Baikal meer. Het schijnt daar -15 C te zijn dus dat wordt afzien.
Geniet allemaal van jullie laatste uurtjes van het weekend en voor diegene die morgen weer gewoon moeten werken.....succes ;-)

Kus van ons.

Ps. de foto's horen bij Moskou

• 31 Oktober 2010 - 14:43

Saskia:

Hoi Arjan en Irene,
    gaaf om jullie te kunnen "volgen". Ik had gezien op het nieuws dat het bij jullie al berekoud is. Hoort erbij toch! Vaseline op je neus! Denk erom, Vodka's en kou gaat niet goed samen hoor! wat supergaaf dat jullie bij mensen thuis slapen, dan krijg je echt een goed beeld van het russische leven. Heel veel plezier.

Gr. Saskia

• 31 Oktober 2010 - 15:50

Joeps:

Hoi dank voor verslag. Had gehoopt op foto van de-man-die-zo-op-pappa-lijkt. Hier alles goed, wintertijd is ingegaan, heerlijk zo'n dag die een uurtje langer duurt. Fantastische wandeling door kleurende bossen gemaakt, we genieten weer met volle teugen van het boshuisje en willen -zo als gewoonlijk- niet meer weg.
    Dikke kus ook van Jan, Joeps

• 31 Oktober 2010 - 18:21

Pat, Maris En Jimmy:

Hoi luitjes,

Zo te lezen hebben jullie het helemaal leuk en zijn jullie volop aan het genieten van alles!
    De delftsblauwe sokken al van pas gekomen met de kou?

Geniet ze en we volgen jullie verhalen met veel plezier.

Kus van ons

• 01 November 2010 - 08:26

Michel:

Hoi hoi,

Zo te horen en te zien zijn jullie je nog niet aan het vervelen :)
    Wel gaaf hoor dat de mensen zo gast vrij zijn.
    Vandaag komt jullie trouwe viervoeter weer een dagje langs, natuurlijk weer samen met pap, omdat we als het goed is in kamer 2 laminaat gaan neerleggen.
    Ik ga er vanuit dat de kamers klaar zijn als jullie terug zijn. Jullie mogen dan ook bij ons komen couchsurfen. En je mag dan kiezen waar je wilt slapen ( behalve de master bedroom haha).

tot snel

groetjs -x-
    Eva en Michel

• 02 November 2010 - 21:01

Miranda:

klinkt weer super gezellig en gaaf, op naar de volgende stek. Geniet ervan

x

• 03 November 2010 - 14:14

Toke:

Hoi hoi wat leuk om zo een beetje met jullie mee te reizen, gaaf om bij mensen thuis te slapen daar krijg je toch het beste een idee van hoe het het is om daar te leven en te wonen. Heb vanaf vandaag me pc en het werkt nog ook dus ik kan jullie goed volgen en lastig vallen!!!! haha geniet lekker daar in het koude Rusland!Ciao Toke X

• 03 November 2010 - 14:14

Bert:

Hey Arjan,
    Leuk om je zo te kunnen volgen.Geniet van de belevenissen!!!!
    Groeten Bert