Route 66 van Los Angeles richting Grand Canyon - Reisverslag uit Grand Canyon Village, Verenigde Staten van Arjan en Irene - WaarBenJij.nu Route 66 van Los Angeles richting Grand Canyon - Reisverslag uit Grand Canyon Village, Verenigde Staten van Arjan en Irene - WaarBenJij.nu

Route 66 van Los Angeles richting Grand Canyon

Door: arjanenirene

Blijf op de hoogte en volg Arjan en Irene

24 April 2011 | Verenigde Staten, Grand Canyon Village

Hoi allemaal,

Hier een berichtje vanuit een hotelletje in Tusayan 2 km voor de entree van het Grand Canyon NP. Gister hebben we al een beetje mogen proeven van deze onwijze canyon, vandaag gaan we er nog meer van genieten. Wat een groots natuurwonder is dit!!! Kleuren, dieptes en vergezichten dit moet je echt zien en meemaken.

Aangekomen in LA moesten we echt even omschakelen naar dit grootste land. Amerika is Amerika en dat merk je vanaf het moment dat je met je voeten op de grond staat. FF lunchen: nou die kom sla die ik voor mijn neus kreeg daar aten Ar en ik de laatste maanden een paar dagen van. Een cappucino hier kan je ook met z'n tweeen volop van genieten (maar zijn wel lekker!) De des al niet te min heerlijke saus die Ar over zijn stuk chickensteak kreeg past amper in een halve liter fles. En die chickensteak (de specialiteit van het huis) was geen kip....maar gefrituurde gehaktschnitsel uit de diepvries. Toen Ar vroeg waarom het de naam chicken steak had gekregen kreeg hij als uitleg dat dat is omdat je steak nooit frituurt en kip wel ;-( !!???? Beetje appart! De mensen hier zijn wel super aardig en ook weer eens iets anders want we verstaan ze hier allemaal! De auto's die hier rondrijden zie je ook niet snel over het hoofd en wat betreft een maatje meer...ook die hebben we hier voop gezien. Wij hebben al snel besloten weer lekker onze eigen inkopen te doen en niet te veel in het Amerikaanse mee te gaan. Al moet een heerlijk donutsje op z'n tijd toch wel kunnen ;-) !!
Voordat we de schitterende rit maakte over delen van de originele Route 66 richting de Grand Canyon zijn we eerst 3 dagen in Los Angeles geweest. Wat een mega grote stad is dat!!! In twee dagen tijd kregen wij (die normaalgesproken nergens verdwalen) het voor elkaar om twee keer verkeerd te rijden.
Via the Walk of Fame, Warner bros studios, the Santa Monica Boulevard, Venice Beach en Beverly Hills waande wij ons al snel in 1 van onze jeugdseries. Brandon, Dylan en Amanda ontbraken nog, maar verder klopte het plaatje helemaal.
Dit is dus echt DE stad van de auto's. Zeker wannneer je Beverly Hills inrijd zie je alleen maar Rolls Royce, Porche, Hummer, Ferrari enzenz. Het woord "statensymbool" is vast hier ontstaan en van de recessie is hier ook niets te merken.

Ok lieve mensen wij gaan de zon opzoeken en de Grand Canyon in.

Kus voor iedereen en denk aan de lijn met al die paaseitjes ;-)

• 24 April 2011 - 18:17

Petra:

Hey wereldreizigers,

Geniet van Grand Canyon deze is echt super. Ik heb er een dagje rond gelopen en ook een helicopter vlucht gemaakt. Echt super. Ik hoop dat jullie nog meer natuurparken in die regio bezoeken zoals Yosimitie en Arches park (kan zijn dat ik het verkeerd noteer). Deze vond ik erg mooi.

Amerika staat niet bekend om het culinaire eten maar vooral van het vele en vette eten. Maar de burgers zijn wel lekker.

We genieten hier ook volop van de zon, we hebben zelf een paas warmte record gehaald. Dus het is hoog zomer hier.

Succes met de laatste paar weekjes en tot snel.
    X Petra

• 24 April 2011 - 19:39

Irene:

Hee helemaal Super zeg. Alles ik jullie verhaal lees moet ik dit toch ook een keer op mijn lijst zetten.
    Hier is het vol op zomer terwijl het lente moet zijn. We geniet van de vrije dagen en kan niet wachten tot jullie weer thuis zijn.

Nog heel veel plezier in de USA.

Dikke kus van Diva, Orfias en mij

• 25 April 2011 - 19:51

Daniets :

Hey Ireen,

Heb je gezien dat Barbara ook geschreven heeft? ( bij australie geloof ik? ) Ik had haar een kaartje gestuurd dat ze ook maar eens moest kijken, was ze er toevallig pas zelf nog geweest ook! Echt super foto's van die Grand Canyon zeg! xx

• 25 April 2011 - 21:20

Suzanne:

Wow wat een mooie foto's!!! En ja.., ik bedoel die van dit verslag...;)
    Dikke kus!

• 26 April 2011 - 09:14

Petra & Henk Hospes:

Fantastisch, 't is alsof we zelf weer aan de rand van die schitterende kloof staan en erover heen vliegen. Machtig mooi! En nu op naar Las Vegas? Reken er niet op dat je echt wat terugverdient van de kosten van jullie reis, maar het is een belevenis apart die themahotels (Venetië, Parijs en Ceasar's Palace). Over de vele andere nationale en staats natuurparken 'in de omgeving' hoeven wij jullie niets te vertellen. Zo te zien aan jullie verhalen vinden jullie ze ook zonder onze tips wel.
    Veel plezier nog de komende weken en kom heelhuids weer terug!
    Met een hartelijke groet,
    Petra & Henk

• 26 April 2011 - 09:33

Dieter:

Nice... en WEER jaloers...

• 27 April 2011 - 06:17

Pat, Maris En Jimmy:

Hoi levensgenieters,

Ook wij genieten nog volop van jullie reisavonturen en foto's.
    Heerlijk om jullie zo te zien genieten.
    Stiekem vinden we het ook wel weer errug leuk als jullie weer terug zijn.
    Onze eerste dagen strand zitten er weer op, als jullie terug zijn doen we gewoon weer een avondje hondenstrand tussen de drollen!

Geniet ze nog, en ik Amerika zo te lezen doen ze dat niet met mate!

Dikke kussen van ons drietjes

• 28 April 2011 - 09:06

Barbara:

WAUWIE WAUWIE WAUWIE WAUWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!